020 - 420 20 70

Gratis webinar freelancers/zzp'ers: "Is payroll iets voor mij?"

08 augustus 2017

Gratis webinar freelancers/zzp'ers:

Als freelancer en zzp’er wil je doen waar je goed in bent. Helaas horen bij het ondernemerschap ook zaken die je minder energie geven. Is er dan geen alternatieve manier van werken mogelijk? Wij denken van wel! Meld je aan voor het gratis webinar op dinsdag 12 september: “Is payroll iets voor mij?”. Laat je informeren over payroll en inspireren door andere ondernemers!

Ondernemers aan het woord & live vragen stellen

In het webinar vertellen ondernemers en specialisten over een alternatieve manier van zelfstandig werken: Payroll voor freelancers en zzp'ers. Door deel te nemen aan het webinar krijg je antwoord op veelgestelde vragen als:

 • wat is het verschil tussen werken in loondienst en zelfstandig ondernemerschap?
 • wat is payroll en hoe werkt het?
 • hoe start ik:
   - naast mijn vaste baan?
   - tijdens mijn studie?
   - vanuit een uitkering?
 • wat zijn de voordelen van werken via een payroll-overeenkomst?

Tijdens het webinar heb je als kijker de gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden

Het webinar vindt 12 september om 15.00 uur plaats en duurt ongeveer één uur. Komt deze datum niet goed uit? Geen zorgen! Je kunt de aflevering na afloop ‘on demand’ terugkijken. Aanmelden voor het webinar kan hier:

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »