Holland Payroll heet voortaan Holland Employment Experts

26 juni 2019

Holland Payroll heet voortaan Holland Employment Experts

Onze partner Holland Payroll, expert in kennismigratie, heet voortaan Holland Employment Experts. De naamswijziging komt vanwege een uitbreiding van de dienstverlening, met HR-advies als nieuwe dienst. De HR-dienstverlener krijgt een nieuw logo, een nieuwe huisstijl en een nieuwe website.

“Onze naam, logo en website hebben een metamorfose ondergaan. Maar wie we zijn, wat we doen en hoe we werken, blijft hetzelfde”, vertelt Wout-Jan Ykema, manager bij Holland Employment Experts. “Wij blijven werkgevers helpen die kennismigranten willen inzetten, maar zelf geen IND-referent zijn. Ook blijven wij kennismigranten helpen hun weg te vinden in Nederland. Wij beantwoorden vragen die zij hebben over de arbeidsmarkt, maar helpen ze ook met vragen die zij hebben over werken, en leven in Nederland. We doen er alles aan om een kennismigrant te laten ‘onboarden’ in de maatschappij.”

Nieuwe dienstverlening

Holland Employment Experts heeft bijna twintig mensen in vaste dienst en regelt de verloning voor ongeveer zeshonderd professionals, waaronder 115 kennismigranten. Maar liefst honderdvijftig opdrachtgevers maken gebruik van deze diensten. Daarbij is Holland Employment Experts partner van de FME, de ondernemersorganisatie voor de technologische industrie met 2.200 leden en 45 brancheverenigingen, en regelt de administratie en verloning van flexibel personeel. Ykema: “We merken dat werkgevers steeds meer behoefte hebben aan deskundig advies en volledige ontzorging. Nog steeds bestaat de wens voor flexibiliteit, maar werkgevers willen meer, zoals advies op HR-gebied. Daarom hebben we HR-advies organisch opgenomen in onze dienstverlening.”

Over Holland Employment Experts

Holland Employment Experts is een full-service HR-dienstverlener met een specialisatie in kennismigratie en verloning van flexibel personeel. Zij ondersteunt werkgevers, medewerkers en kennismigranten met administratieve en juridische zaken. Holland Employment Experts vormt samen met Pay for People, Smart Services, Tentoo en Nextpayroll de Brisker Group; kennispartner en dienstverlener op alle gebieden van de arbeidsmarkt.

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »