Tentoo op KvK Startersdag 2018

16 oktober 2018

Tentoo op KvK Startersdag 2018

Ben je van plan je eigen onderneming te starten? Of ben je net gestart? Dan is de KvK Startersdag dé plek om informatie in te winnen om je onderneming tot een succes te maken. Tentoo is zaterdag 3 november aanwezig om de startende zelfstandigen te informeren over de mogelijkheden van payrolling.

Ondernemers heb je in alle kleuren en maten. De één wil een foodtruck beginnen, de ander wil aan de slag als zelfstandig tekstschrijver. Weer een ander doet niets liever dan taarten bakken of fotograferen. Wat ze allemaal gemeen hebben is dat ze een passie voor hun vak hebben. Ze willen niets liever dan daarmee hun geld verdienen.

Randzaken

Maar ondernemen is meer dan een passie uitvoeren alleen. Er komen zaken bij kijken als belastingen, administratie, facturatie, debiteurenbeheer en boekhouding. En dan is er ook nog de Wet DBA met de modelovereenkomsten. Tentoo informeert de ondernemers hoe ze om kunnen gaan met deze randzaken zodat ze zorgeloos hun vak kunnen uitoefenen. Bijvoorbeeld door te payrollen. Freelancers die payrollen bepalen net als echte zzp’ers zelf voor wie ze werken en tegen welk tarief. Tentoo neemt echter alle administratieve en financiële verplichtingen over. Een ideale manier om te starten!

KvK Startersdag

De jaarlijkse Startersdag vindt zaterdag 3 november plaats op zeven verschillende locaties, waaronder de Jaarbeurs in Utrecht. Bezoekers kunnen presentaties volgen, de informatiemarkt bezoeken en netwerken met andere ondernemers. Ook onze adviseurs van Tentoo zijn aanwezig, dus loop vooral langs bij onze stand op de informatiemarkt.  

Aanmelden KvK Startersdag

Je kunt je hier aanmelden voor de KvK Startersdag. Wil je niet wachten tot 3 november en liever direct contact met één van onze adviseurs? Freelance-experts Lars en Cas staan je graag te woord. Neem contact met hen op via 020 238 69 36 of freelancers@tentoo.nl

Op de hoogte blijven? Schrijf je in voor onze blogupdates!

De ontwikkelingen in de freelancewereld gaan erg snel. Vaak is dat toch een uitdaging om bij te houden. Wij houden ons hier dagelijks mee bezig en daarom helpen wij jou graag een handje. Periodiek sturen wij onze nieuwe interessante blogposts naar je door per mail. Blogposts waar je écht iets aan hebt! Meld je aan voor de blogupdates.

8,1

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 1979 klantbeoordelingen van alle diensten van Tentoo


8,1 uit 10

 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Tentoo verzorgt voor ons de salarisadministratie. Onze mensen hebben elke maand netjes hun salaris, de loonstrookjes kloppen altijd en ik heb nergens omkijken naar. Tentoo is een professionele en efficiënte club."

  Henk Jan Beltman - CCO Tony’s Chocolonely
 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • “Uitstekend team, werkt snel en accuraat en neemt ons een hoop hoofdpijn uit handen.”

  Gerard de Rooij – Van Verre
 • “Jullie maken mijn werkleven makkelijker en leuker met de ondersteuning en jullie klantvriendelijkheid”.

  Kim Coppes
 • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

  Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
 • “Heel, heel veel dank. Wat Tentoo belooft, maakt het meer dan waar. Zuinig zijn (en trots) op al die goede medewerkers!”

  Marius Schalwijk

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »