Alles over ZZP verzekeringen | Tentoo

Voordelen:

 • De beste zzp verzekeringen
 • Optimale dekking, service en ondersteuning
 • Je profiteert van goede collectiviteitskortingen
 • Eenvoudig en overzichtelijk

Bel direct naar 020 - 422 12 70 voor meer informatie!

Voor jezelf beginnen heeft veel voordelen. Zo heb je als ondernemer volop vrijheid en zelfstandigheid. Twee absolute verworvenheden die je als zzp’er hebt. Én wilt behouden. Maar hoe zit het met de zekerheden van werken in loondienst?

Ook voor jou zijn de voordelen van het werken in loondienst zoals pensioenopbouw en verzekering bij arbeidsongeschiktheid, binnen handbereik. Tentoo Insurances zorgt namelijk dat je voor dit soort zaken goed verzekerd bent. Ook heb je bij ons al je zzp verzekeringen onder één dak. Eenvoudig en overzichtelijk dus. Lees hieronder alles over zakelijke verzekeringen voor zzp'ers en freelancers. 

Top zzp verzekeringen met een goede korting

Om je te ondersteunen in jouw onbekommerd ondernemerschap, bieden we de beste zzp verzekeringen aan. Verzekeringen met de beste dekking en maatschappijen met de beste service en ondersteuning. We werken hiervoor samen met assurantietussenpersoon J&H Verzekeringen.

Vanuit deze samenwerking bedingen we goede kortingen op verschillende zzp verzekeringen. Dit kunnen we doen door het grote collectief dat we samen met onze klanten vormen. Je kunt denken aan kortingen tot 20% op de volgende zzp verzekeringen: aansprakelijkheidsverzekering, woonhuisverzekering, rechtsbijstandverzekering, doorlopende reisverzekering en inboedelverzekering.

Contact

Voor meer informatie over de mogelijkheden betreft verzekeren kun je bellen naar J&H Verzekeringen via 020 - 422 12 70 of ons een e-mail sturen.

Aansprakelijkheid

Waar gewerkt wordt, gaat wel eens wat mis. Een hele zorg minder als je in dat geval niet de financiële consequenties draagt van de schade.

In welke gevallen kan je aansprakelijk gesteld worden? Welke schade wordt vergoed? Aan welk soort schade of schadebedragen kan je denken? Om je hierover een goed advies te geven, gaan we graag een persoonlijk gesprek met je aan. Je kan hiervoor contact opnemen met onze partner J&H Verzekeringen.  

Arbeidsongeschiktheid

Als freelancer of zzp'er werk je aan je eigen inkomen. Dit is een van de verworvenheden die je hebt. Voor een terugval in je inkomen, bijvoorbeeld bij arbeidsongeschiktheid, kan je jezelf eenvoudig en voordelig verzekeren. Hiermee voorkom je een flinke terugval in inkomen. Voor velen een heel zorg minder.  

Verzekering voor bij arbeidsongeschiktheid voor zzp'ers
Als jij je als zzp'er bij ons hebt aangesloten, is de AOV voor jou voordeliger. Hiervoor hebben we een contract gesloten met de Amersfoortse.    

De afspraken die we hebben met de Amersfoortse, worden afgehandeld door onze partner J&H Verzekeringen.

Collectieve ziektekostenverzekering

In samenwerking met ONVZ biedt Tentoo Insurances een collectieve ziektekostenverzekering aan.

We vinden het belangrijk dat je jezelf als freelancer goed verzekerd tegen ziektekosten. Om je de mogelijkheid te bieden een zeer goede verzekering af te sluiten met korting, zijn we in 2006 een samenwerking aangegaan met ONVZ.

ONVZ wordt in veel onafhankelijke klanttevredenheidsonderzoeken hoog gewaardeerd. Hierdoor hebben nu al ruim 700 personen zich via Tentoo bij ONVZ verzekerd.

De grootste voordelen van ONVZ via Tentoo op een rij

 • 8% korting op de basisverzekering en 10% korting op alle aanvullende dekkingen;
 • Optimale keuzevrijheid, bij het kiezen van een zorgverlener of medicijnmerk;
 • De Zorgconsulent; doe hier een beroep op bij wachtlijstbemiddeling, second opinion, informatie en/of advies over gezond leven, eten en bewegen;
 • Voorlichting en advies over preventiecursussen;
 • Optimale service en zeer complete aanvullende verzekeringen;
 • Opzeggen huidige zorgverzekeraar wordt verzorgd;
 • MijnONVZ: online je verzekeringsgegevens en declaraties inzien.

Bovendien hebben we met ONVZ de afspraak gemaakt dat je zonder beperkingen wordt geaccepteerd voor de aanvullende dekkingen tot en met Optifit en Tandfit B.

Klik op deze link om jouw premie in te zien via de collectieve ziektekostenverzekering van Tentoo.

Benieuwd naar de kosten voor 2019? Bekijk dan de premietabel.

Hypotheken

Voor alle klanten die bij Tentoo op de payroll staan, hebben wij een uniek aanbod om een hypotheek af te sluiten.

Als je niet in vaste loondienst bent, is het lastig een hypotheek af te sluiten. Daarom hebben we afspraken gemaakt met banken. Door deze afspraken zijn de mogelijkheden die jij als klant van Tentoo hebt, gelijk aan iemand in vaste loondienst.

Daarbij heb je niet de rompslomp van het voor moeten leggen van een uitgebreide administratie. Je wordt beoordeeld als zijnde een werknemer in vaste loondienst.

Daarbij hebben we door ons grote collectief, een korting weten te bedingen. Hierdoor kan je rentevoordeel oplopen tot 0,6%. Ook zorgen we voor een gratis taxatie van de aan te kopen woning. Hiermee kan je duizenden euro’s en een hoop uitzoekwerk besparen.

Voor meer informatie of een afspraak kan je contact opnemen met onze partner J&H Verzekeringen. Zij handelen de afspraken die we gemaakt hebben met de banken, voor ons af.

Pensioen

Ook na je pensionering wil je genieten van een goed inkomen. Daarom is het belangrijk hier zo vroeg mogelijk iets voor te regelen. Een pensioen opbouwen als freelancer, flexwerker of zzp'er met een eigen bedrijf gaat niet vanzelf. We ondersteunen je hier graag in. Zodat jij nu onbekommerd kan ondernemen en ook later onbekommerd kan leven.

Als je als freelancer of flexwerker via onze CF&F CAO wordt uitbetaald (wil je weten of dit ook voor jou van toepassing is? Neem contact met ons op) bouw je automatisch pensioen op. Dit doe je nadat je 26 weken via ons uitbetaald bent.

In alle andere gevallen kan je zelf voorzieningen treffen. Als je pensioen wilt opbouwen kan je dat het beste doen met een lijfrenteverzekering. Deze verzekering zorgt ervoor dat je een uitkering ontvangt vanaf het moment dat je met pensioen gaat. De premie die je betaalt is fiscaal aftrekbaar.

We helpen je graag bij de keuze voor de voor jou meest optimale pensioenvoorziening. Ook hiervoor hebben we een samenwerking met onze partner J&H Pensioen. Om jouw lijfrenteverzekering af te stemmen op je persoonlijke wensen en mogelijkheden, kan je contact met hen opnemen.  

Veelgestelde vragen:

7,6

Klantbeoordeling Freelance Payroll

Op basis van 1561 klantbeoordelingen Freelance Payroll


7,6 uit 10

 • "Door de geweldige service die jullie verlenen heb ik rust! Dank jullie wel!"

  Maria Kapteijns - Actrice
 • "Ga vooral zo door!"

  Mike Strik - Digitale duizendpoot
 • "Na 27 jaar trouwe dienst verloor ik mijn baan. Als 45 plusser is het lastig solliciteren. Gelukkig kon ik via payroll van Tentoo snel als freelancer aan de slag, zonder mijn sociale zekerheid te verliezen. Een ideale uitkomst!"

  Henri Janssen - Technisch Schrijver
 • “Ik ben zeer tevreden over het digitaal aanleveren van de uren, de uitbetaling van het loon en de herinnering als de uren nog niet zijn getekend door de opdrachtgever. Mijn dank hiervoor. Als ik dit in een cijfer uitdruk, is dit een dikke 10.”

  Els Slagter
 • "Niets op aan te merken. Ik ben wel eens vaker uitbetaald door payroll bedrijven. Ik vind Tentoo tot nu toe het meest professioneel. Super!"

  Philip Korff de Gidts - Logistiek en traffic medewerker
 • "De medewerkers zijn altijd erg vriendelijk en behulpzaam."

  David Sinner - Lichttechnicus
 • “Ik ben superblij met jullie systeem en dat ik een payrollbedrijf heb ingeschakeld voor mijn werkzaamheden als dansdocent. Ik krijg mijn geld altijd op tijd en ik heb geen omkijken naar belastingen. Top!”

  Patrick Mussendijk
 • "Gewoon geen gezeur, alles online invullen. En alles is lekker gemakkelijk digitaal terug te zien op my.tentoo. En gelukkig geen papieren post."

  Elmer Kloppenburg - Sportinstructeur
 • "Ik ben erg tevreden over de serviceverlening. Ik heb Tentoo al aan vele kennissen aanbevolen die de tijd - net als ik - nog niet rijp achten om zzp’er te worden. Payrolling is een goede tussenoplossing!"

  J. Kooman - Marketing & Communicatieprofessional
 • "Ik ben al jaren super tevreden met Tentoo!"

  Corinne van der Heiden - Visagiste

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »