Payrolling voor werkgevers

Als werkgever zit je voor payrolling goed bij Tentoo. Met 27 jaar ervaring weten wij wat er nodig is om jou onbekommerd te laten ondernemen. Payrolling van Tentoo staat voor gemak, flexibiliteit en goede service. Wij nemen de uitbetaling van je medewerkers over, inclusief alle verantwoordelijkheden en risico's. Met meer vrijheid en minder verplichtingen zet je een goede stap richting onbekommerd ondernemerschap.

Payrolling

Voordelen van payrolling

Geen arbeidsrechtelijke risico's met payrolling

Wij nemen je medewerker(s) in dienst. Hierdoor zijn wij juridisch werkgever en ben jij verlost van alle arbeidsrechtelijke risico's. Zo heb je geen doorbetalingsplicht bij ziekte en ben je beschermd tegen ketenaansprakelijkheid en navorderingen.

Met payrolling heb je een flexibeler medewerkersbestand

Met payroll kunnen jij en je werknemers flexibeler omgaan met de te werken uren. Je kunt de werkuren perfect afstemmen op het werkaanbod. Je kunt payroll zelfs al inzetten voor slechts één medewerker of één opdracht!

Combinatie payroll en eigen loondienst

Je kunt al je medewerkers verlonen via payroll. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen de vakantie- of zaterdaghulp via payroll uit te betalen. Alle overige medewerkers blijven dan gewoon bij jou in loondienst. In veel gevallen is dit het meest wenselijk.

Binnen no-time aan de slag

Kies je ervoor om alle medewerkers te verlonen op basis van de payrollovereenkomst of enkel de parttimers of flexwerkers? Het is binnen een paar uur geregeld! In ons online portal heb je altijd de betaalde en nog te betalen facturen op een rij. Daarnaast heb je inzicht in alle urenoverzichten. Het is een groot voordeel dat je medewerkers in hetzelfde systeem werken. Want zo is er een accuraat en juist overzicht en vlotte afhandeling van betalingen.

NBBU-cao voor uitzendkrachten

Tentoo heeft op elke flexvraag een passend antwoord doordat wij de NBBU-cao voor uitzendkrachten hanteren. Zo gaan payrolling, flexibiliteit en goed werkgeverschap hand in hand.

Voordelen payrolling voor je medewerkers

Een samenwerking met Tentoo geeft ook je medewerkers meer ruimte en vertrouwen. Zo worden zij al binnen 7 dagen uitbetaald en zijn ze automatisch verzekerd voor de Werkeloosheidswet (WW), de Ziektewet (ZW) en arbeidsongeschiktheid (WIA). Ook kunnen zij gebruikmaken van collectiviteitskortingen op verzekeringen en cursussen of opleidingen volgen met korting. Wij kunnen ze zelfs helpen aan een hypotheek!

Wat verandert er met payrolling?

In de dagelijkse praktijk verandert er bijna niets. Met onze payroll dienst blijf je zelf de werving en de inhoudelijke aansturing van je medewerkers uitvoeren. Wij betalen de nettolonen uit en dragen de premies en loonbelastingen af. Verder verstrekken we de loonstroken en verwerken ziek- en betermeldingen. En ben jij vrij van de doorbetalingsplicht bij ziekte, ketenaansprakelijkheid en vorderingen.

Onbekommerd ondernemen met payrollig

Met onze payroll dienst ondersteunen we jou in je werkgeverschap. Hierdoor heb jij de vrijheid bezig te zijn met dat waar je ondernemer voor bent geworden. Als eerste payroll bedrijf in Nederland hebben we vele jaren ervaring in het verzorgen van uitbetalingen. Daardoor voelen we goed aan wat jij nodig hebt om stressvrij te ondernemen.

Tentoo ondersteunt met haar payrolling al 27 jaar bedrijven en freelancers uit vele verschillende branches waar behoefte is aan een flexibele omgang met het medewerkersbestand. Benieuwd naar wat payrolling van Tentoo voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem contact met ons via 020 - 420 20 70 of info@tentoo.nl. Je kunt ook direct een vrijblijvende offerte op maat aanvragen.

 

Gegevens flexwerker

Welke functie heeft de medewerker?

Welke vergoeding heeft u met de medewerker afgesproken?

Invalid Input

Jouw gegevens

Vul hier alstublieft uw bedrijfsnaam in.

Vermeld hier alstublieft uw naam.

Vul hier alstublieft uw telefoonnummer in (zonder tekens).

We sturen de offerte per mail naar u toe. Vul daarom alstublieft uw mailadres in.

Invalid Input

7,9

Klantbeoordeling Tentoo

Op basis van 286 klantbeoordelingen Payroll voor werkgevers


7,9 uit 10

  • "Kwaliteit is het handelsmerk van het ANP, kwaliteit is ook wat wij zoeken bij onze partner in payrolling. Daarom werkt het ANP samen met Tentoo."

    Johan Groeneveld - ANP
  • "Payrolling van Tentoo is dé oplossing die zowel voor onze reisorganisatie als voor de reisbegeleiders perfect uitpakt. Wij kunnen nu langer op flexibele basis samenwerken. Payroll is ideaal voor de seizoensbranche!"

    Marieke Warnaar - HR Executive Koning Aap
  • “Act4you werkt al jaren naar volle tevredenheid samen met Tentoo. Ontzorgt en goede service!”

    Ellenor Spreeuw - Oprichter Act4you

Tentoo.nl maakt gebruik van cookies. Door verder te gaan met het gebruik van deze website, ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies. Lees meer »