Webinar: Personeel vinden, binden en boeien in 5 stappen - Tentoo
Kennisbank
Webinar

Personeel vinden, binden en boeien in 5 stappen

Verlaat personeel te snel jouw bedrijf? En vind je steeds lastiger geschikt personeel? Er zijn manieren om je positie als werkgever te versterken. Oók in deze steeds krapper wordende arbeidsmarkt. Hoe? Dat weet je na ons webinar ‘Personeel vinden, binden en boeien in 5 stappen’.

Krappe arbeidsmarkt overal voelbaar

De krapte op de arbeidsmarkt is momenteel voelbaar in vrijwel elke sector. Hadden vorig jaar vooral technische en ICT-bedrijven moeite om vacatures te vervullen, tegenwoordig geldt dit ook voor werkgevers in onder meer de zorg, transport en logistiek, schoonmaak en horeca. De afgelopen 4 jaar kwamen er 675.000 nieuwe banen bij, waarvan nu zo’n kwart miljoen vacatures openstaan. Maar je kunt je als werkgever wapenen tegen deze krappe arbeidsmarkt.

Inhoud webinar

In het webinar geven wij concrete en direct inzetbare oplossingen waarmee jij je goede mensen langer voor je bedrijf kunt behouden. Ook krijg je praktische tips om sneller en makkelijker de juiste mensen voor de vacatures binnen jouw bedrijf te vinden. Na dit webinar weet je onder meer:

  • Hoe je al vóór de eerste werkdag start met het binden van nieuw personeel.
  • Hoe je ervaren medewerkers blijft boeien en motiveren.
  • Hoe je jezelf als unieke werkgever positioneert.
  • Hoe je de kans vergroot dat juiste kandidaten op jouw vacatures solliciteren.

Tips, oplossingen en ervaringen

Suzan Visser (Tentoo) is de host van het webinar. Zij geeft het woord aan Tim van ’t Hoff (HR-adviseur bij Tentoo). Tim heeft veel ervaring met het vinden, binden en boeien van personeel. Hij adviseert ondernemers over de meest geschikte aanpak en ondersteunt ze om een (nog) betere werkgever te worden. Het webinar is on demand te bekijken. Omdat je een on-demand versie van het webinar terugkijkt, kunnen je vragen niet meer live worden beantwoord. Ze komen per e-mail nog wél bij Tim terecht. Hij zal je vragen dan zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Contact

Vragen naar aanleiding het webinar? Onze HR-adviseurs helpen je graag! Neem contact met ons op via 020 – 524 60 51 of via het contactformulier hieronder.

Hey werkgever! Nog meer weten?

Onze experts helpen je graag. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

  • Hidden
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.